• Op werkdagen voor 19:30 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €20
  • Gratis retourneren
Winkelmandje
  • Reece blogs

Reece Blogs

 

Wat heb je nodig als je gaat hockeyen?

WAT HEB JE NODIG ALS JE GAAT HOCKEYEN?


Hockey is wereldwijd een grote sport. Ook in Nederland is het erg populair, jong en oud speelt de sport. Er heerst bij hockey een sterke cultuur van sportiviteit, gezelligheid, saamhorigheid en vriendschappen. Hockey is dus absoluut een leuke sport, maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig als je gaat hockeyen? Dat vertellen wij jou in dit artikel!

Lees meer >

 

Welke hockeystick past bij jou?

WELKE HOCKEYSTICK PAST BIJ JOU?

Met de juiste hockeystick kun je de wereld aan! Daar weten onze ambassadeurs maar alles van, de toppers Josine Koning, Lars Balk, Glenn Schuurman, Tom en Mats Grambusch en Timm Herzbruch kiezen overtuigend voor een hockeystick van Reece! Over de kwaliteit bestaat dus geen twijfel, maar er zijn zoveel verschillende sticks, welke stick past bij jou?

Lees meer >

 

Alles over onze padel collection!

ALLES OVER ONZE PADEL COLLECTIE

Waar moet je op letten als je een padel racket koopt? Welke verschillende varianten padel rackets bestaan er allemaal en welke past dan het beste bij mij? Je leest er alles over in dit blogstuk!

Lees meer >

 

Tip van onze Designers - Racket Club- en Studio collectie

TIP VAN ONZE DESIGNERS - RACKET CLUB- EN STUDIO COLLECTIE


Welke kleuren zijn op dit moment trendy en hoe combineer jij dit in een stijlvol setje? Hier helpen we je bij Reece graag bij! We nemen je mee in de keuzes die onze designers hebben gemaakt om tot een stijlvolle collectie te komen en inspireren je alvast met een aantal mooie setjes. Deze keer, de Racket Club- en Studio collectie!

Lees meer >